Екскурзии до Япония, Китай, Индия. Екзотични дестинации с няколко незабравими екскурзии.

Далечни дестинации

 

ИНДИЯ

Една нация, безброй дестинации. Индия не се поддава на определения. Географското многоообразие, огромното културно и историческо наследство, забележителните монументи и живописните фестивали не могат да бъдат побрани между кориците на никоя книга.

Непреодолим магнит за посетители през вековете, Индия продължава да разстила червен килим пред туристи от цял свят. Елате и станете свидетели на славното минало сред темпото и жизнеността на модерното и вълнуващо настояще.

Индия е страна с тропичен климат. Най-студения месец е януари с дневни температури около 21°C. Най-горещия месец е май с дневни стойности около 41°C.  Месеците с най-много валежи са от юни до септември.

КИТАЙ

Завинаги свързана със своята древна цивилизация, уникални културни и природни съкровища, Небесната империя заслужено си е извоювала репутацията на една от най-посещаваните туристически дестинации на планетата. С писмена история от 4000 години, гордееща се с богато културно-историческо наследство и реликви, китайската е една от четирите най-стари цивилизации на света. Тук са изобретени компаса, хартията, барута и печата.

ТАЙЛАНД

Кралство Тайланд е истинска Мека за любителите на екзотиката. Страна, която по удивителен начин е съчетала своята богата история, древна култура и забелeжителна природа с многобройни атракции, привличащи туристи от целия свят. И с още нещо – изключителната добронамереност на местните хора, която е спечелила на Тайланд нарицателното „Страна на усмивките”.

Пукет е може би най-популярния тайландски остров. Очакват ви великолепни пясъчни плажове, лазурно море, богат подводен свят, уникални ботанически паркове, диви тропически джунгли и като бонус към всичко това — екзотичен нощен живот: множество барове, ресторанти и клубове. Известният плаж Патонг предлага перфектни условия за почивка и множество опции за забавление, като гмуркане и подводно плуване. Обиколката с яхта или кану е идеален начин да се насладите на природните красоти. Струва си да посетите и град Пукет с неговия старинен китайско-португалски архитектурен стил.

В космополитния Бангкок, където небостъргачите съжителстват с мистични храмове, забавленията са нон стоп, особено нощем. В обзорната екскурзия на града може да видите покрития със злато Кралски дворец. Храмовете на Изумрудения Буда и Мраморния Буда, поразяващи със своето величие, загадъчност и майсторство на тайските художници и скулптори.

ШРИ ЛАНКА

В Шри Ланка има всички онези неща от романтичните картички, които карат хората да мечтаят за остров насред океана: ослепително синьо море, запленяващи бели плажове, палми наклонени любовно към леките вълни при залез...

ВИЕТНАМ

Виетнам е страна на контрасти — от множеството тропически острови на юг до мистериозната красота на залива Ха Лонг, от плодородната земя по река Меконг до назъбените планински вериги на север, от космополитните градове до очарователните малки селца. Страната предоставя на своите посетители възможност да се запознаят с древната история, за която свидетелстват древните храмове и в същото време да си починат на някои от екзотичните острови с прекрасни плажове. 

КАМБОДЖА

Камбоджа е кралство в Югоизточна Азия, което все още остава почти недокоснато от туризма. Това е земя, носеща наследството на могъщата кхмерска империя от 9-ти до 14-ти век. Страната е покрита с диви гори с руини от древни храмове, местни планински племена, пасища и оризови полета и зашеметяващи плажове. 

ОСТРОВ БАЛИ

Остров Бали е наричан "Острова на хилядата Храма". Не може да останете равнодушни към белите плажове, богатата растителност и древните храмове. Насладете се на пълноценна почивка и невероятни екскурзии, изпълнени с екзотика, митове и тайни.

Сортиране по:
0 продукта, 1 страница
Няма резултат от търсенето, Моля коригирайте вашето търсене.
Зареждане...