Екскурзии до Япония, Китай, Индия. Екзотични дестинации с няколко незабравими екскурзии.

Далечни дестинации

 

ИНДИЯ

Една нация, безброй дестинации. Индия не се поддава на определения. Географското многоообразие, огромното културно и историческо наследство, забележителните монументи и живописните фестивали не могат да бъдат побрани между кориците на никоя книга.

Непреодолим магнит за посетители през вековете, Индия продължава да разстила червен килим пред туристи от цял свят. Елате и станете свидетели на славното минало сред темпото и жизнеността на модерното и вълнуващо настояще.

Индия е страна с тропичен климат. Най-студения месец е януари с дневни температури около 21°C. Най-горещия месец е май с дневни стойности около 41°C.  Месеците с най-много валежи са от юни до септември.

 

КИТАЙ

Завинаги свързана със своята древна цивилизация, уникални културни и природни съкровища, Небесната империя заслужено си е извоювала репутацията на една от най-посещаваните туристически дестинации на планетата. С писмена история от 4000 години, гордееща се с богато културно-историческо наследство и реликви, китайската е една от четирите най-стари цивилизации на света. Тук са изобретени компаса, хартията, барута и печата.

 

ТАЙЛАНД

Кралство Тайланд е истинска Мека за любителите на екзотиката. Страна, която по удивителен начин е съчетала своята богата история, древна култура и забелeжителна природа с многобройни атракции, привличащи туристи от целия свят. И с още нещо – изключителната добронамереност на местните хора, която е спечелила на Тайланд нарицателното „Страна на усмивките”.

 

ШРИ ЛАНКА

Наречена от Марко Поло „най-красивият остров“, Шри Ланка включва своеобразен спектър от възможности за приятен отдих. Дестинацията се характеризира с уникално древно културно наследство, неповторим растителен и животински свят, загадъчни планини и белоснежни плажове

 

ВИЕТНАМ

Виетнам е страна на контрасти — от множеството тропически острови на юг до мистериозната красота на залива Ха Лонг, от плодородната земя по река Меконг до назъбените планински вериги на север, от космополитните градове до очарователните малки селца. Страната предоставя на своите посетители възможност да се запознаят с древната история, за която свидетелстват древните храмове и в същото време да си починат на някои от екзотичните острови с прекрасни плажове. 

 

КАМБОДЖА

Камбоджа е кралство в Югоизточна Азия, което все още остава почти недокоснато от туризма. Това е земя, носеща наследството на могъщата кхмерска империя от 9-ти до 14-ти век. Страната е покрита с диви гори с руини от древни храмове, местни планински племена, пасища и оризови полета и зашеметяващи плажове. 

Сортиране по:
5 продукта, 1 страница
Гранд тур на Кавказ: Грузия, Армения и Азербайджан
Гранд тур на Кавказ: Грузия, Армения и Азербайджан Грузия, Армения и Азербайджан - обиколен тур Самолет / Полупансион
от 4 178 лв 01.09 - 12.09.2019, 12 дни
Гранд тур на Китай, Хонг Конг и Макао
Гранд тур на Китай, Хонг Конг и Макао Китай, Хонг Конг и Макао - обиколен тур Самолет / Пълен пансион
от 5 478 лв 19.09 - 03.10.2019, 15 дни
Индия на изобилието и разкоша
Индия на изобилието и разкоша Индия - обиколен тур Самолет / Пълен пансион
от 2 998 лв 24.09 - 05.10.2019, 12 дни
Съкровищата на Виетнам и Камбоджа
Съкровищата на Виетнам и Камбоджа Виетнам и Камбоджа - гранд тур Самолет / Полупансион
от 4 890 лв 09.10 - 24.10.2019, 16 дни
Индия - Златния триъгълник
Индия - Златния триъгълник Индия - обиколен тур Самолет / Полупансион
от 1 946 лв 12.11 - 19.11.2019, 8 дни
5 продукта, 1 страница
Зареждане...