Почивки в Испания в Коста Дел Сол, Коста Брава, Коста Де Ла Луз, Коста Дорада, Коста Бланка.

Испания

Андалусия - испанският юг; тук е Севиля с нейните бръснари, Гранада с мавърските принцеси, Малага – градът благословен от слънцето, пищно осветен и осеян с булеварди и високи палмови дървета, с бурен и оживен нощен живот. Тук тече мътният Гуадалкивир, но също като река се лее местното шери „Херес”. Андалусия е символ на испанската страст, на пламенното фламенко, на фиестите.

Малага е град, благословен от слънцето, пищно осветен и осеян с булеварди и високи палмови дървета, с бурен и оживен нощен живот. Малага е град, богат на исторически паметници и монументални сгради, на барове и ресторанти с андалуско вино и прекрасна морска кухня.

Коста Бланка или ‘бялото крайбрежие’ на източната част на Иберийския полуостров е една мечтана дестинация за почивка. Коста Бланка дължи името си на копринените обагрени златисти пясъци, покриващи чудните плажове. Коста Бланка е една от най-чудните и типични дестинации на Испания.

Коста Брава, Лорет дел Мар е район, с пясъчно каменисти плажове, но изключително удобен и благоустроен за достигане до Барселона. В близост са също Бесалу, Емпуриабрава, Монтсерат, Тоса, Фигерес - което го прави идеалното място за екскурзии из Каталуня.

Коста Дорада, Салу е курорт за семейства и за активна почивка. Плажовете са безкрайни, със ситен пясък, плитко море. Главната атракция на Коста Дорада е най-големия атракционен парк в Европа - Порт Авентура с Ferrari Land втория в света, след този в Дубай, както и атракциони PortAventura Park и също Caribe Aquatic Park. Port Aventura e наистина идеалната причина за почивате в Коста Дорада. Предлаганите екскурзия са до Сарагоса, до Валенсия, до Монсерат, Барселона и Тарагона (ЮНЕСКО).

Коста дел Сол или „Слънчевият бряг”, е една от любимите туристически дестинации в Испания и се простира на югозапад от град Малага в посока към Гибралтар. Тук са широките плажове на Средиземно море, родното място на фламенкото и коридата, тук Ви посрещат белите андалуски къщи и живописните портокалови алеи и Ви изкушават денонощните фиести!

Сортиране по:
5 продукта, 1 страница
Почивка в Испания в хотел Gran Peñiscola
****
Почивка в Испания в хотел Gran Peñiscola Испания - Коста Азаар Самолет / Пълен пансион с напитки
от 1 340 лв 07.07 - 14.07.2020, 8 дни
Почивка в Испания в хотел Las Palmeras
****
Почивка в Испания в хотел Las Palmeras Испания - Коста Дел Сол Самолет / Полупансион с напитки
от 1 225 лв 11.07 - 18.07.2020, 8 дни
Почивка в Испания в хотел Maria del Mar
****
Почивка в Испания в хотел Maria del Mar Испания - Коста Брава Самолет / Пълен пансион с напитки
от 1 326 лв 11.07 - 18.07.2020, 8 дни
Почивка в Испания в хотел Fuengirola Park FM
****
Почивка в Испания в хотел Fuengirola Park Испания - Коста Дел Сол Самолет / Пълен пансион с напитки
от 1 121 лв 29.08 - 05.09.2020, 8 дни
Почивка в Испания в Gran Hotel Bali
****
Почивка в Испания в Gran Hotel Bali Испания - Коста Бланка Самолет / Пълен пансион с напитки
от 1 489 лв 01.09 - 08.09.2020, 8 дни
5 продукта, 1 страница
Зареждане...