Почивки на остров Сардиния с богата екскурзионна програма по желание.

Сардиния

Плажовете на остров Сардиния се отличават като едни от най-красивите в Италия! На острова са достъпни над 250 плажа с обща дължина 1800 км. До повечето от тях може да се стигне с автомобил, но има истински перли - малки плажни петънца, които са прикрити от хълмове.

До един от тези божествени плажове може да се отиде по време на екскурзията, предложена от нас, до Коста Смералда - Изумруденият бряг. Плаж  Капричоли, където клиентите ше прекават малко време, привлича туристите с кадифено меките бели пясъци и тюркоазено синьото  море. Челвия е главният плаж. Тук морското дъно е полегато и абсолютно безопасно.

Препоръчваме Сардиния и на любителите на гмуркането! Едно от най-подходящите места е архипелагът от малки острови Ла Мадалена. Остров Будели е известен със своите плажове с розов пясък, на Капрера се намира природният резерват за морски птици и къщата-музей на Гарибалди. Рацоли и Санта Мария са популярни сред любителите на уединените плажове. Ла Мадалена е с богат подводен живот, а в местния музей са изложени множество интересни предмети, намерени в потъналите наблизо кораби. 

 

Сортиране по:
0 продукта, 1 страница
Няма резултат от търсенето, Моля коригирайте вашето търсене.
Зареждане...